Underjordisk konstklubb kallar till möteDet glädjer mig att se att Tensta konsthall använder anslagstavlorna för att annonsera. Extrapoäng för den snygga illustrationen!
 
Under namnet onsdagsextra bjuder man in till olika aktiviteter. Idag (14/1) är det träff med Tenstas Underjordiska Konstklubb (TUK) mellan klockan 17 och 19. Temat är videokonst. Klubben startades av Jakob Krajcik förra året med målsättningen att väcka intresset för konst bland de boende i Tensta och andra besökare. När man varit på fyra möten är man medlem i konstklubben och erhåller då ett konstborgarmärke i form av en badge och en t-shirt med TUK's emblem.

Tyvärr kan jag inte gå själv i kväll, men jag hoppas att jag får tillfälle någon annan gång. För vem vill inte vara med i en underjordisk konstklubb?

Ett litet tips: Gå med i Facebokgruppen "Tensta konsthall" för att hålla dig à jour med vad som händer där.

Läs mer:
Om TUK på konsthallens hemsida


Kommentarer
Postat av: Thommy

Hej Annelie!Fint tips med konstklubben ovan!

Från Kistalight tipsar vi om att Moderna Museets vänner besöker hallen tisdagen 24 februari.24 februari

Nyheter på Tensta Konsthall.

På Tensta Konsthall öppnar i början av februari ett nytt projektrum för publik, där konstnären Patrick Kretschek kommer att visa sitt pågående arbete The Trade District. Samtidigt invigs The Velvet Room, och börjar med att visa en serie nya filmer av videokonstnären Michael Fortune. Konsthallen bjuder oss vänner på fika.

Hälsningar från Kista

Postat av: Annelie

Tack för tipset!

2009-02-08 @ 14:38:48
URL: http://tensta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback