Sommarhälsning från en glad tenstabo!

 
Så här i sommartider hade jag tänkt ta bloggsemester som vanligt, men upptäckte just att Gregor Wroblewski har valt att kritisera min blogg samt
Love Tensta på sin egen Tensta-blogg. Han insinuerar att det skulle finnas en dold agenda bakom och menar att en kritisk ansats saknas.

Ni som har läst min blogg vet att jag väljer att fokusera på det positiva, helt enkelt därför att jag tycker att media skriver tillräcklig mycket om Tenstas problem. Ibland har jag dock valt att lyfta aktuella problem. Jag driver bloggen på min fritid och har inga andra avsikter än att ge min egen bild av Tensta och skapa en plattform för information och diskussion om Tensta, med betoning på kulturliv, boende och framtidsvisioner.

Ni som uppskattar en motvikt till dystra och bittra skildringar av Tensta är välkomna tillbaka till Alla vägar bär till Tensta i augusti. Ni andra kan säker finna vad ni söker på andra bloggar och i dagspressen.

Glad sommar önskar jag alla visionära ungdomar, sommarlediga bråkstakar, svenskpluggande invandrare, arbetande mammor, VM-tittande ynglingar, ihärdiga arbetssökanden, hurtiga pensionärer, leende bibliotekarier, utarbetade lärare, driftiga akitekter, underfundiga konstnärer och sura gubbar som bor i Tensta.

Vi hörs!

/Annelie

Läs hela Gregors blogginlägg plus min kommentar här.