Tandläkarskräck och kärlek över gränserna

Nisti Stêrk skriver i City om hur hon fick sin tandläkarskräck botad hos Folktandvården i Tensta. Hon beskriver en arbetsplats som präglas av värme och sammanhållning, i en stadsdel där det talas hundra olika språk. 
>
Läs artikeln

Aftonbladet
skriver om Malin och Amon, som möttes i Tanzania. De blev förälskade och bor idag i Tensta med sina två döttrar. Läs och bli inspirerad av deras spännande historia. Paret har startat föreningen Ndugu, som stöttar folket i Tanzania på olika sätt. 
> Läs artikeln
> Besök Ndugus hemsida

Glad sommar!

Nu tar jag sommarlov från Tenstabloggen. Semestern kommer att tillbringas på annat håll, men i augusti återkomer jag. Det är just det jag menar med namnet på min blogg: Alla vägar bär till Tensta. Oavsett var i världen jag befinner mig så kommer jag att komma tillbaka till Tensta, som är mitt hem.

image244

För er andra som också ska ut och resa kan jag tipsa om billiga resväskor i Tensta centrum.

image245

Andra kanske ägnar sommaren åt hårt arbete, som dessa personer som arbetar med att iordningställa Lidl i Tensta centrum. Det ser ut att börja närma sig en öppning.

Eftersom jag själv inte kommer att kunna rapportera från Tensta räknar jag inte med att uppdatera bloggen under sommaren, inte regelbundet i alla fall. Men om någon av er läsaren skulle vilja skicka ett litet "vykort" med några ord eller kanske en bild går det alldeles utmärkt. Jag ska försöka lägga ut det på bloggen så snart jag kan. 

Du kan nå mig på e-postadressen tenstabloggen@gmail.com

Ha en bra sommar! Vi hörs i augusti!