Elektroniskt hålligång i Nydalsparken

Det blev en promenad med en granne under årets första dag. Dock ingen nattvandring, eftersom det fortfarande var ljust ute. Vi gick runt Hjulsta, omkring i Tensta och kunde konstatera att det låg rester efter nyårsnattens fyrverkerier lite överallt. Trist. Och Fult.


Roligare var det dock i Nydalsparken. Under hösten invigdes där en elektronisk lekpark. Vi kom dit lite lagom stelfrusna efter lång tid utomhus och blev genast lite varmare av att hoppa, klättra och snurra. Klätterställningrna och redskapen ser ut som vanligt, men om man tittar närmare finns lampor och skärmar och knappar lite här och där. Vissa saker var svåra att förstå vad de gick ut på, medan andra lockade till tävling på en gång. Det fanns till och med high score-listor!


Det var inte så många vuxna ute när vi var där och alldeles säkert ingen annan som klättrade i ställningarna. Men en hel del barn - som inte verkade ha något emot att få vuxen leksällskap.

Läs mer:
Nydalsparken
Lekredskapen
Adam Tensta gillar Nydalsparken

Bilden kommer från Stockholms stads hemsida


Kommentarer
Postat av: O L G A

God afton kära Tensta-bloggerska!Din blogg blir finare och finare med alla sidobilder och den känns väldigt engagerande!Heja!

Postat av: O L G A

Din blogg blir finare och finare och den känns väldigt engagerande! Heja Annelie! Heja Tensta!

2009-01-04 @ 22:54:59
URL: http://thathouse.blogspot.com
Postat av: Annelie

Tack! Jag fick ett ryck och lade upp lite fler bilder. Kanske blir det fler...

2009-01-06 @ 16:47:00
URL: http://tensta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback