Workshop och föreläsning på onsdag

På onsdag (22/4) kan den som vill vara med och göra en tidning om Tensta på konsthallen:

Nu är det dags för den andra workshopen i skapandet av en tidning om Tensta och arkitektur! Var med och samla in bilder från och berättelser om nutidens och framtidens Tensta. Tillsammans med boende i Tensta, samhällsplanerare, elever från Tensta Gymnasium, arkitektur- och konststuderande formulerar vi nya idéer för Tensta. Av idéerna gör vi sedan tryckta publikationer.

Tid: 17-19
Plats: Tensta konsthall
Mer info:
Tensta konsthall


Samma dag fortsätter föreläsningsserien Euroislam och fundamentalism på Tensta träff:

Hur formar man en muslimsk identitet i Europas storstäder? Journalisten Ingmarie Froman har studerat hur unga muslimer i Frankrike och England hanterar sin identitet. Tillsammans med unga tenstabor ska vi undersöka om det finns några paralleller till dagens Stockholm. Den 21-årige Sakib Hossain delar med sig av sina personliga reflektioner om hur han förhåller sig till sin religion. Imamen Emin Narozi är självklart på plats och journalisten och författaren Kurdo Baksi är kvällens värd.

Tid: 18.00
Plats: Stockholmssalen, Tensta träff
Mer info: Tensta träff


Dessutom är det trafikvecka i Spånga-Tensta under hela vecka 17, vilket betyder att en massa aktiviteter kommer att äga rum i skolor, på gator och torg. Läs mer här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback