Khemiri avslöjar hemligheter

97287-185Igår på alla hjärtans dag kom Jonas Hassen Khemiri till Tensta träff för att prata om sitt författarskap och sina böcker. Han hade en avslappnad stil och lät publiken delta i samtalet.

Han avslöjade några hemligheter ur sina böcker, bland annat vad vissa namn i "Ett öga rött" står för. Han tycker om att leka med ord och deras betydelser och vill att det ska finnas något för alla att hämta i hans böcker, att de ska gå att läsa på flera nivåer. Förtjust visar han på blädderblocket hur han har skapat ett par ordlekar. Det är tydligt att han trivs med pennan i handen.

Vad nästa bok ska handla om vet han inte. " Det kanske inte ens blir en bok, texten verkar vilja något annat" förklarar han. Jonas vill hitta nya sätt att nå ut med sina texter till en publik och frågar publiken om tips. "Säg inte internet bara!" uppmanar han. Jag antar att Jonas inte kommer att börja blogga alltså. Men han har i alla fall en
hemsida.

Det var en ganska bred publik som kom för att lyssna på Jonas Hassen Khemiri och flera personer gick fram efteråt för att få en bok signerad, ta en bild eller bara säga hur bra hans böcker är.

Kommentarer
Postat av: sofia

vet du om han kommer ha några fler föreläsningar om sitt författarskap?

Postat av: Annelie

Han sa att han inte gör så många just nu... Han har precis skrivit färdigt en pjäs.

2007-02-22 @ 21:18:31
URL: http://tensta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback