Var med och utforma morgondagens byggnader och miljöer

Är du intresserad av form och färg? Skulle du vilja påverkar utformningen av miljöer och byggnader? Eller känner du någon som är det? Nu i höst startar en unik orienteringskurs inom samhällsbyggnad och arkitektur här i Tensta. Kursen kommer att gå på halvtid och ge 15 högskolepoäng.

Idag träffade jag Stefan Petersson som är ansvarig för Tensta Arkitekturskola, en del av KTH i Tensta gymnasiums lokaler.  Han visade runt i den rymliga lokalerna och berättade att det fortfarande finns platser kvar till terminsstarten den 25 augusti. För att komma in krävs grundläggande behörighet och det finns inga åldersgränser uppåt, så det är bara att söka.

 Orienteringkursen är indelad i de tre momenten arkitektur, samhällsplanering och byggnadsteknik. Det kommer även att finnas möjlighet till en egen förgjupning i form av ett projektarbete. För den som sedan vill gå vidare till vidare studier på KTH är kursen en bra förberedelse. I lokalerna kommer även masterstudenter som läser en genuskurs att hålla till, så räkna med en inspirerande och dynamisk miljö.

Läs mer:
Om kursen
Anmälan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback