Vad läser vi i sommar?

Imorgon den 15 maj bjuder Bibliotekets vänner i Tensta in till samtal om sommarens läsning. Klockan 18.00 samlas man på biblioteket för ett "enkelt och informellt" bordsmöte.

Jag kan tyvärr inte gå, men tar gärna emot spontana boktips!

Kommentarer
Postat av: Pumita

Svårt, jag hinner läsa så lite. Väntar fortfarande på Svinarlängorna, men den hade du redan läst? En bok som jag blev nyfiken på är Las pequeñas memorias av José Saramago. Den vill jag läsa i sommar.

Postat av: Annelie

Ja, den har jag redan läst och jag kan varmt rekommendera den. Just nu läser jag Caramelo av Sandra Cisneros, som jag fyndade på rean. Den utspelar sig i Mexiko och fångar en massa aspekter av den mexikanska tillvaron. Jag känner verkligen igen mig i mycket. Roligt är också att så många spanska uttryck finns med och tillför ytterligare en dimension till berättelsen. (Om jag inte kunde spanska skule jag nog bli irriterad på detsamma.) Rekommenderas också!

Lägger Saramago-tipset på minnet - tack!

2007-05-16 @ 20:38:34
URL: http://tensta.blogg.se
Postat av: Pumita

På tal om att fynda handlade jag en kasse med böcker från bibblan nyligen - för 10 kr. Det var såna böcker som skulle bytas ut, bl.a. en bok av Yasar Kemal, Camilo José Celas Café doña Rosa, Carlos Fuentes Las buenas conciencias och Gabos Mama Grandes begravning. Återkommer när jag har läst dem. :)

2007-05-21 @ 20:23:21
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: Annelie

Låter spännande! Just nu läser jag bara sådant jag mäste läsa för min uppsats i svenska, men snart ska jag försöka hinna läsa lite skönlitteratur. Eventuellt blir det nån bok på spanska, inför resan. Kanske Malinche av Laura Esquivel...

2007-05-21 @ 22:52:47
URL: http://tensta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback