Fem dagar framåt

Några tips för er som bor i Tensta eller är sugna på ett besök.

Idag 25 april: Odla i Tensta

Inspiration och information om odling på balkong och kolonilott med Barbro Ntandou och Britta Gussander. Kulturkaféet i Tensta träff, klockan 18.30. Mer info här.

Imorgon 26 april: Vårmarknad i Gullingeparken

Kom och lyssna på körer och fynda hantverk, smycken, second hand, kaffe, korv och mycket mera! Ett samarbete mellan Lyktans vänner, Tenstakyrkan, Praist, Centrumkompaniet och Företegarföreningen i Tensta centrum.


På fredag 27 april: Städdag i stadsdelen
Kanske inget nöje, men om man ändå är ute är det inte så jobbigt att plocka lite skräp. Alla som bor i Tensta uppmanas av Stadsdelsförvaltningen att plocka upp kring sin egen gård. Här hos mig hade vi städdag i föreningen förra veckan, så det är redan gjort.

På lördag 28 april: Familjedag i Tensta centrum

Clownerna Mimi & Busan underhåller kl. 12-15, vårmarknaden i Gullingeparken fortsätter och Vi-butiken bjuder på provsmakning och matlagningstips med mat från olika länder.


Tensta konsthall öppnar en ny utställning/programserie. Öppet kl 12-17 med performance av Michael Portnoy klockan 15.00. Samtidigt lanseras kollektion 2.07 på  Dark Rainbow Shop. Läs mer på konsthallens hemsida.   


På söndag 29 april: Bra dag att vila eller varför inte ta en långpromenad på Järvafältet?


Valborg 30 april: Valborg på Eggeby gård
Firandet börjar kl. 18 och brasan tänds kl. 20. Passa även på att se Markku Huovilas utställning i Teaterladan. Öppet 14-18 den 30 april och 14-17 den 1 maj. Här är hans vackra inbjudan:

image219

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback